فرمولاسیون مایع حباب ساز
فرمول حباب ساز (کف ساز) معمولی و مخصوص تفنگ
درست کردن حباب یکی از بهترین خاطرات کودکی بیشتر ما و کودکان امروز است، اما قسمت تلخ این تفریح موقعی بود که مایع حباب ساز تمام میشد و حباب ساز دیگر حباب تولید نمیکرد! روشن است که این موضوع به مایع حباب ساز ربط داشته و نحوه درست کردن آن مهم است.با دکتر فرمول همراه باشید تا بیشتر با فرمولاسیون مایع حباب ساز آشنا شوید …
فرمول مایع حباب ساز :
همان طور که بار ها حباب ها را مشاهده کرده اید ، حباب های ناشی از صابون و مایع های شوینده مانند پرده ای بسیار نازک می باشند که از ترکیب آب با صابون و یا مایع تشکیل می شوند که به صورت کروی شکل هستند و در روی سطح آن همانند رگین کمان رنگ های بسیاری وجود دارد .
طول عمر حباب بسیار کم می باشد (فقط در حد چند ثانیه) و اگر این حباب ها به جسم و شئ برخورد نمایند به طور ناگهانی می ترکند . حباب ها کاملاً شفاف می باشند به طوری که پشت آن ها قابل مشاهده است و اگر علاقه تمایل دارید می توانید از ایده رنگی نمودن حباب الگو برداری نمایید .
حباب چگونه تولید میشود؟
انها از دمیدن هوا و یا به طور عامیانه فوت نمودن در لوله مخصوص خود که به مواد مخصوص آغشته است تولید می شوند. توصیه میکنیم برای انجام دادن کارهای هنری و یا بازی نمودن با کودکان از حباب های ساخته شده از صابون و آب استفاده نمود زیرا حباب های تولید شده از آن چسبنده و نرم می باشند .
همانطور که قبلا اشاره نمودیم ،حبابها از ترکیب آب با مواد شوینده صابونی تشکیل میشوند. در ساختار حبابها، یکلایه ماده صابونی، یکی لایه آب و دوباره یکلایه مایع صابونی قرار دارد و در مرکز نیز هوا است.
وجود صابون در محلول حباب ساز و یا مواد شوینده برای ساخت حباب با طول عمر کمی بیشتر، ضروری است. صابون مانند یک سورفکتانت عمل میکند و باعث پایدار شدن ساختار حباب میشود. صابونها باعث کاهش کشش سطحی آب میشوند و درنتیجه امکان تشکیل حباب بزرگتر بهوسیله محلول حباب ساز ایجاد میشود.
مهمترین مزیت صابون برای ساختن حباب، ایجاد مانعی برای جلوگیری از تبخیر آب میان لایه ها است که در نهایت عمرحباب را افزایش میدهد در تولید محلول حباب ساز، علاوه بر صابون میتوان از گلیسیرین خالص نیز استفاده کرد. ازآنجاییکه گلیسیرین مادهای بیخطر است و تهیه آن نیز بسیار آسان است، میتوانید محلول حباب ساز بسیار خوبی بهوسیله آن بسازید.
اکنونکه با نحوه تشکیل حباب آشنا شدید، زمان آن فرارسیده تا با 3 فرمولاسیون مایع حباب ساز آشنا شوید!
-
روش اول ساخت فرمولاسیون محلول حباب ساز: ساخت محلول حباب ساز با گلیسیرین
در این روش شما به یک پیمانه صابون یا هر نوع مایع ظرفشویی، 6 پیمانه آب و 1 قاشق غذاخوری گلیسیرین نیاز دارید. برای تولید محلول حباب ساز، اول باید 1 پیمانه صابون را با 6 پیمانه آب ترکیب کنید و درون ظرفی بزرگ بهآرامی میکس کنید. در این مرحله مایع نباید کف کند، پس خیلی آرام محلول را هم بزنید. اکنون نوبت مخلوط کردن 1 قاشق گلیسیرین به محلول صابون و آب است.
بعد از میکس کردن و یکدست شدن محلول، مایع ساخت حباب شما آماده است. اگردوست دارید که حبابهای بزرگتری داشته باشید،آن را در ظرف بسته قرار دهید و بک روز به آن استراحت بدهید.
-
روش دوم ساخت فرمولاسیون محلول حباب ساز: ساخت مایع حباب ساز بهوسیله شکر
در این روش شما به 4 پیمانه آب گرم، نیم پیمانه شکر و نیم پیمانه مایع ظرفشویی نیاز دارید. ابتدا باید شکر را بهآرامی با آب گرم مخلوطکنید و هم بزنید تا محلولی یکدست حاصل شود.
در مرحله دوم نوبت اضافه کردن نصف پیمانه مایع ظرفشویی است. بعد از اضافه کردن مایع ظرفشویی، محلول را بهآرامی هم بزنید تا یکدست شود و سپس همانند روش قبل، 1 روز به آن استراحت بدهید.
-
روش سوم ساخت فرمولاسیون محلول حباب ساز: ساخت مایع تولیدکننده حباب بدون استفاده از گلیسیرین
در این روش شما به 6 پیمانه آب در دمای محیط، نیم پیمانه مایع ظرفشویی، نصف پیمانه نشاسته ذرت، 1 قاشق سوپخوری معادل 12.5 گرم بیکینگپودر و 1 قاشق سوپخوری معادل 15 میلیلیتر گلیسیرین نیاز دارد.
ابتدا باید نشاسته ذرت را با آب ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مایعی یکدست بدست بیاید.سپس، دیگر مواد مانند گلیسیرین، بیکینگپودر و مایع ظرفشویی را بهخوبی باهم مخلوطکنید و سپس به آب و نشاسته اضافه کنید. بهتر است خیلی آرام هم بزنید تا مایع کف نکند.
برای این محلول حباب ساز، 1 ساعت استراحت کافی است. اگر دوست دارید که حبابهای رنگی تولید کنید، فقط کافی است از چند قطره رنگ خوراکی در هر 3 فرمول بالا استفاده کنید تا حبابهای رنگارنگ و زیبا داشته باشید.
سخن نهایی
برای تولید حباب های رنگی فقط کافی است چندین قطره خوراکی به آن بی افزایید که حباب هایی رنگی زیبایی را به وجود آورید اما بایستی بدانید که در فضای بسته و یا منزل از این کار جدا خودداری کنید. زیرا آثار رنگ به جای می ماند و فقط این حباب ها مناسب فضای باز می باشد !
www.shimis.ir اولین و قدیمی ترین سایت فروش فرمول ایران
http://chasb0ta100.blogfa.com/
آدرس : مشهد، فکوری17، نبش لاله2، شرکت ویلاتوس
شماره های تماس :
دکتر مقدم 09171205271
مهندس نظری 09155604003
پشتیبان آنلاین 09151154934
مقالات:
5 پاسخ
پس با آب صابون نمیشه حباب درست کرد!
چه اطلاعات خوبی
عالیییی خسته نباشید
بی نظیر و قابل فهم بود
مطالب خوبیه