فرمولاسیون تنباکو
توجه : دوستان گرامی دستگاه جهت تولید و بسته بندی نداریم.
ما شیمیست هستیم.اگر قصد دارید آموزش پیدا نمایید , تنباکو با کیفیت فاخر تولید نمایید.با ما در تماس باشید.
ما به شما آموزش میدهیم بدون هیچگونه تجهیزات توتون را تبدیل به معسل نمایید.
بعدا اگر خواستید کار خود را وسعت دهید به کمک تجهیزات نیاز دارید.
ولی در ابتدا فقط به ما نیاز پیدا می نمایید.
پخت اولین فرآیند لازم برای تهیه توتون جهت مصرف است. فرآیند پخت ، گیاه را برای پردازش خشک می کند و روش های
تیمار و فرآوری توتون ، طعم ، قدرت و سختی تنباکو را تغییر می دهد،که در مقاله فرمولاسیون تنباکو از سری مقالات
دکتر فرمول در این باره گفته شده.
تنباکو (Tobacco) یا توتون گیاهی است که حاوی ماده شیمیایی به نام نیکوتین است که با مصرف آن “هجوم لذت بخشی
” به مصرف کننده می دهد و در نتیجه مردم سراسر جهان قرن هاست که به این گیاه اعتیاد داشته اند . نیکوتین ترشح
آدرنالین در مغز را تحریک می کند و این همان هجوم یا ضربه ، نیکوتینی است که مردم سالهاست به دنبال آن هستند و به
آن معتادند . تنباکو یا توتون معمولاً با استنشاق دود حاصل از سوزاندن آن مصرف می شود و با استفاده از سیگار یا
وسایل مصرف تنباکو مانند پیپ سوزانده می شود ، همچنین می توان آن را به صورت تنباکو جویدنی یا دم کشیدن
استفاده کرد.
از دهه ۱۹۳۰ مشخص شده است که تنباکو ماده خطرناکی است نه تنها برای افرادی که آن را مصرف می کنند ،
بلکه برای افرادی که در اطراف مصرف کنندگان قرار دارند نیز با بسیاری از عوارض جانبی جدی همراه است.
تاریخچه استفاده از تنباکو
تنباکو یا توتون از ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد توسط انسان ها مورد استفاده قرار گرفته است و مردم جهان از آن به
عنوان یک منبع مواد شیمیایی قوی و اعتیاد آور نیکوتین ، به صورت جویدن ، استعمال به شکل سیگار یا استنشاق
دود استفاده می کردند.
تنباکو گیاهی است که از آمریکای شمالی و جنوبی سرچشمه گرفته و در قرون ۱۵ و ۱۶ میلادی به اروپا راه یافته است .
در اوایل دهه ۱۸۰۰ تنباکو به عنوان مشوقی برای کارمندان و زندانیان مورد استفاده قرار می گرفت و دانستن تأثیر
اعتیاد آور آن حتی به عنوان مجازات نیز تأیید نمی شد. تقریباً تخمین زده شده است که در آن زمان ۸۰-۹۰٪ از
کارگران مرد سیگار می کشیدند . با تغییرات در جامعه در دهه ۱۹۲۰ شیوع استفاده از سیگار بین زنان بسیار افزایش
یافت و از این رو تبلیغات زنان را هدف قرار دادند.
انواع تنباکو های مورد استفاده در ایران :
تنباکو شیرین :
این نوع تنباکو ملایم است و نیکوتین کمتری در خود دارد که در شهر های اراک ، اصفهان ، کاشان و همچنین در قسمت
جنوب ایران یافت می شود .
تنباکو تند :
این نوع از تنباکو ها درصد قند ، نیکوتین ، روغن زیاد تری نسبت به سایر تنباکو ها دارند .
برای تولید نمودن و همچنین فراهم آوردن خط تولید تنباکو میوه ای باید مراحل مختلفی پشت سر بگذارید که در ا
دامه به این موضوع می پردازیم :
برای تولید تنباکو میوه ای به طور کلی به ۳ ماده نیاز داریم :
۱ ) تنباکو و یا توتون خالص
۲ ) روغن گلیسیرین
۳ ) انواع اسانس های مختلف
طریقه تولید تنباکو :
در ابتدا بایستی تنباکو های مورد نیاز را با دستگاه خرد نمود و بعد از آن تنباکو های خرد شده را باید شست و خشک کرد
و پس از انجام این مراحل تنباکو ها ، آماده اضافه نمودن سایر ترکیبات هستند . در این مرحله باید روغن گلیسیرین با کیفیتی
که در اختیار داریم را به اندازه لازم با تنباکو ها اختلاط نماییم . به نکته ی مهمی که باید توجه داشت این است اگر
می خواهید یک تنباکو با کیفیت در اختیار داشته باشید باید به اندازه کافی بگذارید که گلیسیرین به خوبی در تنباکو نفوذ
نماید و در گلیسیرین استراحت کند هر چقدر میزان استراحت تنباکو با گلیسیرین بیشتر باشد ، تنباکو مرغوب تر و
با بافتی لطیف تری در اختیار خواهید داشت ، و در آخر هم با افزودن اسانس های متنوع ، طعم های مختلفی هم
خواهیم داشت .
باید بدانید که اضافه نمودن اسانس ها و طعم ها به تنباکو کاری دشوار و پیچیده می باشد ، و همین دلیل تنباکو هایی
که علاقمندان زیادی را به خود اختصاص داده است دارای این راز بزرگ هستند که همین راز ، میزان و چگونگی ترکیب
نمودن اسانس ها می باشد و به همین منظور است که استفاده کنندگان از تنباکو های میوه ای نسبت هایی همچون
تنباکو سبک ، سنگین ، شیرین برا به آن ها می دهند .
در تنباکو های میوه ای بیشتر از مزه میوه هایی همچون پرتقال ، انار ، آناناس ، سیب ، نارگیل ، به ، استفاده می گردد
و می توان از بعضی سبزیجات مانند اکالیپتوس ، نعنا ، بادرنجبویه و مرزنگوش به کار برد .
برای به دست آوردن اطلاعات تکمیلی فرمولاسیون تنباکو و یا سایر روش های مختلف برای راه اندازی خط تولید با مشاوران و کادر مجرب شرکت ویلاتوس تماس حاصل نمایید .
گیاه تنباکو در مقایسه با گیاه توتون دارای برگ های پهناور تری نسبت به توتون دارند و همچنین ضخامت
بیشتری هم دارند .
سخن پایانی:
گیاه توتون و تنباکو قبل از اینکه برای مصرف انسان مناسب باشد باید مراحل مختلفی را طی کند. توتون و تنباکو بسته
به نوع گیاهی که از آن استفاده شده است، به روش های مختلفی تولید می شود.
آدرس : مشهد، فکوری17، نبش لاله2، شرکت ویلاتوس
شماره های تماس :
دکتر مقدم 09171205271
مهندس نظری 09155604003
پشتیبان آنلاین 09151154934
مقالات:
4 پاسخ
سپاس بیکران
موفق باشید
موفق باشید
سلام ممنون از اطلاعات