فرمولاسیون آرد سوخاری

فرمولاسیون آرد سوخاری

مزه دار کردن و طعم دار کردن مواد پروتئینی همچون:ماهی ،گوشت و مرغ، یکی از مهم ترین کارها در پخت این ماده ها
می باشد! یکی از روش های طعم دار کردن مواد پروتئینی، استفاده از آرد سوخاری پیش از سرخ کردن
مواد گوشتی است.
بعضی  افراد از آردهای سوخاری آماده ی بازار برای سرخ کردن مرغ و ماهی بهره می برند. و برخی دیگر از افراد، سعی
میکنند . پودر سوخاری را با توجه به ذائقه و سلیقه ی خود، در منزل درست کنند.
با دکتر فرمول همراه شوید .تا بیشتر با فرمولاسیون آرد سوخاری آشنا شوید !

فرمولاسیون ارد سوخاری
فرمولاسیون ارد سوخاری

دستور تهیه ی آرد سوخاری مناسب برای ماهی و میگو

ترکیب ادویه های این دستور، یکی از خوش طعم ترین ترکیبات برای مزه دار کردن . انواع مواد پروتئینی می باشد. برای
تهیه ی ادویه آرد سوخاری کافی است . تا مواد ذکر شده.  را با هم ترکیب کرده و سپس در میکسر بریزید. ترکیب
ادویه ها و سبزیجات معطر به کار رفته. در این آرد سوخاری یکی از روش های بسیار موثر برای رفع بوی بد مرغ و
ماهی می باشد.

فرمولاسیون آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری

مواد مورد نیاز برای این پودر سوخاری:

  1. یک پیمانه پودر نان تست خشک شده
  2. دو قاشق سوپ خوری پودر آویشن خشک شده برای از بین بردن بوی نامطبوع
  3. دو قاشق سوپ خوری پودر زردچوبه
  4. یک قاشق سوپ خوری پودر سیر
  5. دو قاشق سوپ خوری پودر شنبلیله خشک شده
  6. دو قاشق سوپ خوری پودر پیاز
  7. دو قاشق سوپ خوری ادویه ادویه ماسالا برای ایجاد طعم خاص و متفاوت در آرد سوخاری
  8. نمک و فلفل به مقدار لازم
  9. یک قاشق سوپ خوری پودر شوید خشک شده
  10. دو عدد قرص آماده سوپ برای ایجاد طعم در آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری

 دومین دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری

دومین ترکیب ادویه برای تهیه ی آرد سوخاری، ترکیبی است. تقریبا تند و معطر که از انواع فلفل ها تشکیل شده است. و
می تواند طعمی جدید و تازه را برای مرغ و ماهی و میگو ایجاد کند.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی این پودر سوخاری:

  1. فلفل سیاه به مقدار لازم
  2. یک قاشق سوپ خوری پودر پول بیبر
  3. یک قاشق سوپ خوری پودر سیر
  4. یک دوم قاشق سوپ خوری پودر زنجبیل برای از بین بردن بوی ضخم
  5. دو قاشق سوپ خوری پودر زردچوبه
  6. زعفران آسیاب شده به مقدار لازم برای ایجاد رنگ در پودر سوخاری
  7. نان باگت، نان همبرگر یا نان فرانسوی خشک شده به عنوان پایه ی پودر سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری

دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری سوم مخصوص مرغ

مرغ یکی از مواد پروتئینی است. که می توان. آن را با مواد مختلفی مزه دار کرد. یکی از بهترین مواد برای مزه دار کردن
فیله ی مرغ آرد سوخاری زیر است.
در این آرد سوخاری ماده ی اصلی آرد است . و دیگر مانند سایر پودرهای سوخاری از پودر نان استفاده نمی شود .و به همین
دلیل مرغ پس از سوخاری شدن، بافت یک دست تری خواهد داشت.

مواد موردنیاز برای تهیه ی ادویه آرد سوخاری:

  1. آرد سفید یک پیمانه به عنوان پایه ی پودر سوخاری
  2. فلفل قرمز به میزان لازم
  3. فلفل سیاه به میزان لازم
  4. یک قاشق سوپ خوری پودر پاپریکا
  5. سبزیجات معطر خشک شده برای از بین بردن بوی ضخم مرغ
  6. یک قاشق سوپ خوری پودر سیر
  7. یک و نیم قاشق سوپ خوری پودر پیاز
فرمولاسیون آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری

دستور تهیه ی ادویه آرد سوخاری چهارم مناسب برای ماهی و میگو

مزه دار کردن ماهی و میگو و از بین بردن بوی نامطبوع مواد غذایی دریایی، یکی از سخت ترین کارها در آشپزی است. به
کمک آرد سوخاری متشکل از ادویه هایی با رایحه ی مطبوع می توان به راحتی این بو را از بین برد و به خوش طعم شدن
این مواد کمک زیادی نمود.

مواد مورد نیاز برای تهیه ی ادویه آرد سوخاری:

یک قاشق سوپ خوری پودر پاپریکا برای ایجاد بوی مطبوع آرد سوخاری

  1. یک دوم قاشق چای خوری پودر زیره ی سیاه برای از بین بردن. بوی ضخم ماهی و میگو
  2. یک قاشق چای خوری تخم گشنیز
  3. فلفل سیاه به میزان لازم برای ایجاد طعم تند در آرد سوخاری
  4. پودر دارچین به میزان دلخواه
  5. پودر میخک به میزان لازم
  6. پودر جوز هندی
  7. پودر هل برای از بین بردن بوی ضخم ماهی و میگو
  8. یک قاشق سوپ خوری پودر سیر
  9. پودر رازیانه
  10. یک قاشق سوپ خوری پودر زردچوبه
  11. دانه خردل برای ایجاد طعم تند در آرد سوخاری
  12. برگ کاری
  13. فلفل قرمز چیلی برای ایجاد طعم تند در آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری
فرمولاسیون آرد سوخاری

کاربرد پودر سوخاری

در بازار انواع زیادی از پودر سوخاری وجود دارد  که بسته‌به کاربرد و نوع غذا می‌توان در پخت‌وپز استفاده کرد. پودر
سوخاری برشته در مخلوط‌های گوشتی برای کم‌کردن رطوبت و ایجاد بافت لطیف‌تر استفاده می‌شود.

برای مثال پودر سوخاری پانکو برای کوفته یا میت لوف مناسب است. نشاسته‌های موجود در نان به  غذا می‌چسبند. و
به‌جای این‌که در طول فرایند پخت از بین بروند، غذا را آبدار نگه می‌دارد .  پودر سوخاری پانکو روی غذاهایی مثل پارمزان
مرغ، فیله مرغ و ماهی سرخ‌شده ریخته می‌شود. همچنین می‌تواند. روی سالاد، مک اند چیز و لوبیا سبز
اضافه شود.

سخن پایانی

با توجه به گوناگونی و تنوع مدل‌های مختلف پودر سوخاری، انتخاب یک محصول کار آسانی نیست. شما باید با توجه به نوع
غذا، پودر سوخاری مد نظر را انتخاب کنید.
توصیه ما به شما این است .که پودر سوخاری را به صورت ساده و بدون طعم نگهداری کنید، چراکه ممکن است .داخل
هر غذایی، ترکیب متفاوتی به کار برود.
اگر می‌خواهید از ادویه در آرد سوخاری استفاده کنید، سعی کنید. از ادویه‌جاتی که تازه سابیده شده‌اند. استفاده کنید که
عطر قوی‌تر و بهتری دارند.

آدرس : مشهد، فکوری17، نبش لاله2، شرکت ویلاتوس

شماره های تماس :
دکتر مقدم 09171205271
مهندس نظری 09155604003
پشتیبان آنلاین 09151154934

مقالات:

کد کیهانی جذب ثروت @codekeyhani

فرمولاسیون ساخت ضد یخ خودرو

آموزش *رایگان*ساخت ضد یخ روغنی ماشین/فرمولاسیون ساخت ضدیخ اتومبیل

روش ساخت گازوییل سفید

فرمولاسیون از بین بردن بو و رنگ گازوییل/آموزش/فرمول

30 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *